Mariona Sagarra al Laberint d'Ariadna

PROPERA TERTÚLIA
 
21 abril 2017

Mariona Sagarra, càlida veu amb nosaltres

DIGIPACK

Mariona Sagarra

 

(Barcelona) és cantant i compositora. La veu, la creació, el piano i la poesia són la base del seu treball. Adquireix una sòlida carrera de música, que li permet dur a terme la seva trajectòria artística cap a la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu, ja sigui amb elements electro-acústics, multi-efectes o simplement polifonies vocals i cançó.
El seu afany per investigar i a partir del seu rol de cantant i performer, s’embranca amb altres experiències que la porten a col·laborar amb músics i amb artistes d’àmbits com la dansa, la poesia, el teatre o les arts plàstiques. Ha estat convidada per l’artista Meredith Monk a cantar al Carnegie Hall de Nova York.
Ha estat convidada a nombrosos festivals nacionals i internacionals com a cantant solista ja sigui amb el seu grup com amb els Solo Vocals. Té els discos: “Frec a Frec” (2000) i “Dies diferents” (2003). ‘Lent, lent,…corrent! Els Temperaments de la Veu’ (2009, Columna Música), ‘Sonos’ amb Maram Trio (2014 veu, psalteri i viola de roda) i aquesta tardor presenta ‘Deixa’m tornar-te a dir’ poesia integral de Montserrat Abelló (Satelite K, 2016). A més dels infantil-familiars: ‘El més petit de tots’ (2008) i ‘Un patufet que sona’ (2015).
Interessada també en la docència i en la recerca vocal, ha impartit cursos per tot el territori i diversos països europeus així com també per a diverses companyies de teatre i dansa d’Europa i a Nova York amb Meredith Monk. Ha creat un curs de poesia i música, la “Poesia enCantada” per a Caixaforum, conferència-masterclass per a les universitats catalanes i balears “Els Colors de la veu”. I espectacles familiars “El més petit de tots” per a l’Auditori de Barcelona i actualment presenta “Un Patufet que sona” amb il·lustracions del pintor Perico Pastor. Va crear i dirigir durant un dos anys el programa radiofònic ‘Vox Populi’ a Catalunya Música.

slider3_nou_minOK2

 
Lloc: Aula dels Escriptors de la ACEC - Canuda, 6 , 5ª Ateneu - Barcelona
Horari: 18.00 h
Organitza: El Laberint d’Ariadna – Presentació a determinar.

Publicar un comentario

0 Comentarios