Inauguració del nou Espai d'Art Jove & Curs d'instal·lació

jueves, 2 de febrero de 18:30 a 22:00
Boca Nord
agudells 37-45, 08032 Barcelona
 
Inauguració Exposició Final: 2 de febrer a les 18h30 - ESPAI D'ART JOVE BOCANORD

+++++++++++++++++++

El 2 de febrer s'inaugurarà una exposició-instal·lació col·lectiva resultant del curs d'instal·lació artística i nous formats expositius. En aquest espai van participar 11 persones de diferents àmbits, però totes amb un interès en comú - aprofundir i experimentar nous formats expositius.

A més a més presentem el nou espai d'Art Jove BocaNord, amb la intenció d'oferir un nou espai expositiu especialitzat en joves artistes i respondre a les seves necessitats.

PARTICIPANTS: ALBA REDONDO/ ALFREDO UTANDE/ ANA MANAIA / ANDREA BARBIERO / ANDREA JUNKER / ARANTXA RICO / EVA DIEGUEZ / MAGALÍ RONCONI / MÓNICA IBAR / NÚRIA FARRÚS / SONIA ESPLUGAS

Sobre el Curs d'instal·lació artistica i nous formats expositius

+++++++++++++++++++

El ESPAI JOVE BOCA NORD llança aquesta iniciativa a partir de la programació regular del seu espai d'exposicions amb l'objectiu de formar joves artistes en l'àmbit de les arts plàstiques i visuals en processos d'instal·lació, en la línia més del pensament artístic, que de la instal·lació com a eina de muntatge en si mateixa. Proposa a més crear un format de comisariat espontani i fresc, a partir dels artistes participants d'aquest taller.
 

Publicar un comentario

0 Comentarios