10anysbravecoast ★ Niu ★ Malachi Estéreo Nühn YM Transgress




Niu : espai artístic
Almogàvers, 208, 08018 Barcelona
 
El segell brave coast està de celebració. 10 anys picant pedra amb alguns dels #descobriments més sorprenents de la música independent i underground feta a casa nostra. El niu acollirà les propostes més electròniques del segell amb convidats especials...

Malachi Estéreo (Bcn - Maresme) Ara fa un any van ser un dels guanyadors del Concurs Villa de Bilbao i una de les sorpreses més destacades de l'Electrovinyes Festival 2015. Són pura disbauxa i bogeria desde els suburbis de Barcelona. Bé així es defineixen: "Deformats, sorollosos i totalment descontrolats. Malachi Estéreo, arribats amb la missió de pertorbar l'establishment i liderar les masses. Malachi és l'essència del rock en l'electrònica i és estrany. Sortiu i gaudiu, maleïts!". No us ho podeu perdre!

Yarei Molina (Tàrrega) Yarei Molina és un dels artistes més actius del panorama electrònic alternatiu català, a més de ser un dels membres del grup Ordre Etern és impulsor de projectes tan sorprenents com Timpahn, on per mitjà d'una bateria, tímpani i alguns estris transformats crea sons, ritmes, melodies fosques... Després de la bona acollida en directe del seu primer disc "anima", el músic i productor segueix presentant el seu darrer senzill publicat per brave coast "Yankilandia", un homenatge a Pedro Albizu Campos.

Nühn (Blanes) és un dels grans #descobriments de l'any. Música electrònica delicada i malenconiosa que desprèn poesia i sensibilitat, més enllà de Boards of Canada, Múm, o fins i tot Burial o Kode9.
Julio Gutiérrez treballa dia a dia treient temes nous amb sonoritats profundes i emocionants amb clares melodies d'un altre planeta. Sorprèn per el seu treball rítmic madur i la seva alta creativitat, també en el seu risc en la creació de ritmes complexes que sovint juguen amb els contratemps i la melodia.

Transgress Live (Empordà, Girona) Transgress presenta "Ultramort". L'alter ego electrònic del músic i productor gironí Carles Ribot ja treballa en la seva sisena referència, una nova obra dedicada a la fressa. El projecte va néixer el 2005 per complaure els seus instints més primaris, L'allò segons la Psicoanàlisi de Freud. Aquí és on comença a experimentar nous sons dins de la música electrònica. Les darreres produccions són un bon reflex de les noves línies sonores; amb tints experimentals, però amb un treball més afilat en el ritme; un passet endavant cap als "sons de club".

Publicar un comentario

0 Comentarios