Les revolucions del llibre. Itinerari Barcelona lectora

Les revolucions del llibre
Divendres 12 i dijous 18 d'abril, a les 18h a la Biblioteca de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585).
Les revolucions del llibre, la tercera sessió de l'itinerari Barcelona Lectora, aborda el procés de la lectura a partir dels canvis en l’estructura i forma dels textos al llarg del temps.
Per recórrer aquest sorprenent trajecte comptarem amb les explicacions d’Albert Soler Llopart, doctor en filologia i professor del Departament de Filologia Catalana (UB).
Amb l’assessorament i la col·laboració d’Albert Soler, Josep Turiel i Neus Verger, de la Biblioteca de la Universitat de Barcelona.
Informació pràctica:
Es recomana arribar amb 10 minuts d’antelació.
Inscripcions
Cal comprar l’entrada amb antelació a les taquilles del CCCB (C/ Montalegre 5, 08001 Barcelona / Tel. 93 306 41 00) o al Tel-entrada 902 10 12 12. Les places són limitades!
Preu: 6 € per sessió.
Entrada reduïda: 20 % de descompte amb carnet de Biblioteques de Barcelona, menors de 25 anys, Carnet Jove, targeta rosa reduïda i jubilats.
Entrada gratuïta: Amics del CCCB, Carnet de docent de la Generalitat de Catalunya, menors de 16 anys, aturats i targeta rosa gratuïta.
Organitza:
Biblioteques de Barcelona i CCCB
Biblioteques de Barcelona

Publicar un comentario

0 Comentarios