Revista La Lluna en un Cove

La Lluna en un Cove · Revista de Relats en Català
 
"La Lluna en un Cove · Revista de Relats en Català", és una publicació mensual en paper amb una acurada selecció de relats. Es tracta d'un projecte independent que funciona des de l'any 2009 i que s'ha perpetuat ininterrompudament publicant tots els mesos un nou número. "La Lluna en un Cove" ha publicat l'obra d'un bon grapat d'autors, i compta a hores d'ara amb nombrosos seguidors i subscriptors. Estem convençuts que les claus de l'èxit d'aquesta peculiar revista es troben en el fet que oferim un producte cultural de qualitat a un preu raonable, i que, a més, donem l'oportunitat a nous autors d'expressar-se i de publicar les seves obres en un mitjà eficaç i valorat, tant pels lectors com per la crítica.
 
 
Imagineu-vos un petit quadern d'unes 120 pàgines, amb una selecció de la millor narrativa actual en català: això és cada nou número de "La Lluna en un Cove". Si trobeu plaer i utilitat en la literatura, i voleu gaudir d'un projecte fresc i il·lusionant, potser us agradarà informar-vos més detingudament sobre aquesta revista. Per exemple, si visiteu la nostra web oficial, podreu trobar informació detallada sobre cada número publicat, sobre els autors, sobre les traduccions que hem anat incloent com a material literari complementari i sobre moltes més coses...
 
Com a projecte cultural independent i no subjecte a cap institució ni entitat, "La Lluna en un Cove" ha estat capaç de donar cabuda a noves veus d'autors de tot el domini lingüístic, de nord a sud i d'est a oest; tenim l'honor i la satisfacció de publicar, en conjunt, una obra narrativa diversa, plural, de qualitat, i capaç de transmetre amb força tot allò que els lectors demanen d'un text literari. "La Lluna en un Cove" és, per tant, una publicació que contribueix a unir i fer més forta una llengua, a cohesionar el territori des de l'aspecte cultural, i, sobretot, a vehicular el talent i l'expressió artística lliure i sense complexos.
 
Però, el millor de tot, i el que ens anima a continuar, és l'opinió que els propis lectors i subscriptors tenen de "La Lluna en un Cove". Prova d'això és la permanència en el temps d'aquesta publicació que ja porta quatre anys d'experiència continuada: una aventura fascinant, profitosa i constructiva. En "La Lluna en un Cove" ens agrada el que fem, i estem sincerament agraïts per la resposta positiva que estem rebent de totes bandes. Estem satisfets de veure com un projecte humil com aquest esdevé de mica en mica una referència dins de l'àmbit de la narrativa en català, i ens agrada comprovar que els autors que hem publicat en "La Lluna en un Cove" han iniciat d'aquesta manera la seva pròpia aventura literària, amb premis, distincions, i publicacions posteriors. En "La Lluna en un Cove" descobrim autors que mereixen la pena, i, sobretot, oferim textos interessants i que agraden.
 
Per descomptat, cada nou número es pot aconseguir per separat, de manera fàcil i ràpida a través de la nostra web. Hi ha també la possibilitat de subscripció, amb dues modalitats: subscripció semestral (6 números) i subscripció anual (12 números). Per cert, la subscripció anual té de regal un llibre. Si vols acollir-te a alguna d'aquestes opcions o aconseguir un número solt de la revista, ho podràs fer visitant la nostra web o contactant amb la nostra redacció. I bé, finalitzem aquest comunicat amb un dels nostres lemes preferits: «La Lluna en un Cove és un impossible de periodicitat mensual» T'agrada?
 
 

Publicar un comentario

0 Comentarios