La pausa dels morts, disponible en filmin

La pausa dels morts, disponible en filmin

Després de projectar-se en diferents festivals internacionals, La pausa dels morts, la darrera pel·lícula de Samuel Sebastian, es troba disponible en filmin des de la setmana passada. La pel·lícula és un documental autobiogràfic de creació que reflexiona sobre l'absència de les persones estimades a partir de la malaltia de la mare del director, la pintora Ester Rodríguez Ro, amés de plantejar altres temes com la pervivència de l'art, els orígens familiars o superació del dol.
La pausa dels morts va ser rodada en valencià durant quatre anys i mig a Barcelona, València, Palma i Sevilla i properament es realitzaran noves projeccions.

+info:

Contacte: samuelsebastian@yahoo.es
La pausa dels morts, pàgina oficial
La pausa dels morts, tràiler
El cine sin pausa, article [Cast.] publicat a la revista L'Atalante
La pausa dels morts, vídeoclip de la cançó Espinita de Clara Andrés




La pausa de los muertos, disponible en filmin

Después de proyectarse en diferentes festivales internacionales, La pausa de los muertos, la última película de Samuel Sebastian, se encuentra disponible en filmin desde la semana pasada. La película es un documental autobiográfico de creación que reflexiona sobre la ausencia de las personas queridas a partir de la enfermedad de la madre del director, la pintora Ester Rodríguez Ro, además de plantear otros temas como la pervivencia del arte, los orígenes familiares o la superación del duelo.
La pausa de los muertos fue rodada en valenciano durante cuatro años y medio en Barcelona, Valencia, Palma y Sevilla y próximamente se realizarán nuevas proyecciones.

+info:

Contacto: samuelsebastian@yahoo.es
La pausa de los muertos, página oficial
La pausa dels morts, tráiler
El cine sin pausa, artículo publicado en la revista L'Atalante
La pausa dels morts, vídeoclip de la canción Espinita de Clara Andrés


samuel sebastian


http://samuelsebastian.com

English Version

+34.617.278.295
skype: samuel_sebastian

Publicar un comentario

0 Comentarios