Carnús. Microfestival d'electrònica experimental.

Del sábado, 17 de diciembre a las 12:00 al domingo, 18 de diciembre a las 4:00


NEIX A MOIÀ EL NOU MICROFESTIVAL D'ELECTRÒNICA EXPERIMENTAL CARNÚS. Una proposta ideada pel Col·lectiu Ex abrupto amb la col·laboració de “Polaroid of the day” i “Carn magra“.
El micro festival donarà llum el 17 de desembre a “La Cort” de Moià. Una cort de porcs rehabilitada i situada a una antiga casa pairal ubicada a la part vella de Moià, darrere el carrer Sant Pere.
La Cort és un espai gestionat per Ex Abrupto que acull propostes efímeres d’art contemporani de forma intermitent durant l’any, sense una programació fixe. Aquest cop, la proposta va més enllà i aglutinarà una programació que durant tot el dissabte 17 de desembre omplirà l’espai de dissemblants propostes sonores, musicals i artístiques. El microfestival obrirà a les 12 del migdia i finalitzarà a altes hores de la nit.
La programació de Carnús s’ha gestat amb la intenció de fer un tast sonor variat i inclús politípic, oferint propostes electròniques, experimentals, industrials i també alguns encenalls de poesia i performance. En breu, la publicarem.

Els artistes convidats són: Anur, Ubaldo, TECIB, Marc O’Callaghan, Niedowierzanie , Total Crap, Pompette, Electroparia , Pablo GM , Tisch, Adrià Ballús, Joan Adrover, Vanity Dust i Loudness. Polaroid of the day està produint a una exposició internacional de fotògrafs polaroid pel 2017 a Barcelona, a Carnús hi presenten una prèvia. Veurem exposades a la Cort fotografies en format polaroyd d’Ale Bu, Maks Dikarev, Rachel Frank, Ivan Rodriguez Faba, Ioana Cristina Casapu i Ivan Pujol. Durant el dia, el fotògraf Efrén Razkin, dispararà retrats als artistes participants a Carnús -amb una càmera Graflex Pacemaker dels 50′s, de pel·lícula instantània- , i podrem veure’ls exposats en una instal·lació que anirà in crescendo. També hi haurà una instal·lació audiovisual d’una peça de Javier Galán. 5€ d'entrada (beneficis a repartir entre els artistes).

Més info: www.exabrupto.cat

Publicar un comentario

0 Comentarios