No ens cal patir per res LEM Festival

25HOMBRES (22 h)
Fa 13 anys que aquesta cèl·lula d'intervenció multifocal actua com un escamot guerriller enmig de la jungla de la pusil·lanimitat, l'embadocament i l'estupendisme. Experts en el sabotatge radiofònic, amb un prolífic llegat a Ràdio PICA i Ràdio Contrabanda, bregats en l'accionisme, la performance i el situacionisme postnuclear, el llistat de recursos que empren per a curtcircuitar i desajustar les acomodades freqüències de la realitat i els seus miratges és quasi inacabable. L’acció No ens cal patir per res és una celebració del Desastre, el número 13 en l'any de la mort de Bowie.
------------------------------------------------------------------
Hace 13 años que esta célula de intervención multifocal actúa como un comando guerrillero en medio de la jungla de la pusilanimidad, el ensimismamiento y el estupendismo. Expertos en el sabotaje radiofónico, con un prolífico legado en Radio PICA y Radio Contrabanda, curtidos en el accionismo, la performance y el situacionismo postnuclear, el listado de recursos que emplean para cortocircuitar y desajustar las acomodadas frecuencias de la realidad y sus espejismos es casi interminable. La acción No ens cal patir per res es una celebración del Desastre, el número 13 en el año de la muerte de Bowie.
-------------------------------------------------------------------
This multifocal intervention cell has been operating for 13 years as a guerrilla squad in the jungle of pusillanimity, self-absorption and snobbism. Owners of a strong broadcasting career, with an important legacy on several radio stations such as Ràdio PICA and Ràdio Contrabanda, well experienced in actionism, performance and post-nuclear situationism, they use an endless list of resources in order to cause short circuits and dismantle the well-off frequencies of reality and its mirages. The action No ens cal patir per res is a celebration of disaster, the number 13 in the year of the death of Bowie.

A les 21h Sara Herculano
Preu / precio / price: 7 € (2 concerts).


viernes 28 de octubre  de 22:00 a 23:00
CC Convent de Sant Agustí
C/ Comerç 36, 08003 Barcelona
 

Publicar un comentario

0 Comentarios