Maria Coma al Konvent

jueves, 1 de septiembre de 20:00 a 21:00
Centre d'Art Contemporani Konvent (Cal Rosal-Berga)
 
 
MARIA COMA @ KONVENT | 1 DE SETEMBRE 2016 - ÚNIC CONCERT A CATALUNYA

Dijous 1 de Setembre | 20:00h
C/ konvent, 0, 08699 – Cal Rosal (Berguedà) -BARCELONA-
Com arribar: http://www.konvent.cat/contacte/

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Establerta a Berlin, d’arrels berguedanes, la compositora, cantant i pianista contemporània es troba immersa en un moment intens d’evolució artística i personal.

Autèntica i genuïna en la seva forma d’interpretar, en el directe trenca amb la convencionalitat d’un concert piano y veu jugant amb diferents capes de so, loopejant, samplejant y usant altres pedals. Tot això en contrast amb la veu visceral, crua i orgànica, amb la seva naturalitat al tocar el piano acústic, que repassa de dalt a baix amb diferents dinàmiques i intensitats, creant una aura íntima i alhora explosiva, clara i obscura, silenciosa i sorollosa.

Han intentat comparar-la amb altres artistes des de Björk fins a Yann Tiersen, Patrick Watson, Joanna Newsom, Sigur Ros o Tori Amos, i pot ser que tingui trets de cadascun d’ells, però per a fer-se una idea de l’atmosfera que Coma és capaç de crear, res millor que veure el seu intens directe, que no deixa indiferent a qui l’escolta.

Actualment està immersa en l’exploració del cos, el moviment, la consciència i la performance, eines que són part clau de la seva manera d’entendre l’expressió artística i el procés creatiu.

Publicar un comentario

0 Comentarios