Presentació de "24 rumbes per diatònic", el darrer treball de l'acordionista Carles Belda





La Papasseit es suma a aquest cap de setmana festiu amb una actuació de Carles Belda. Aquest dissabte al migdia la llibreria de la Plaça Gispert presenta el darrer treball del reconegut acordionista Carles Belda «24 rumbes per diatònic».

Carles Belda, un dels més grans acordionistes d’aquest país (la revista Enderrock el situa com el número 1) presentarà el llibre-disc “24 rumbes per diatònic” a la Llibreria Papasseit el dissabte 17 d’octubre a 2/4 de 2 del migdia.

El sabadellenc ha estat membre de grups mítics com Pomada o Mesclat i ha col·laborat amb multitud de músics.

El llibre-disc que presenta aquest cap de setmana a Manresa s’ha pogut realitzar gràcies a la campanya de micromecenatge que n’ha permès l’edició; i les 24 rumbes que conformen aquest treball són una selecció del seu repertori habitual.

La presentació del projecte tindrà lloc en finalitzar l'actuació de Rebelmadiaq Sound, programada a 2/4 d'1 del migdia a la Plaça Gispert en el marc de la Fira Mediterrània.

L'entrada per a l'acte, que comptarà amb la presència dels músics Rafalito Salazar i Joan López Torruella, a més de l'acordionista, serà gratuïta.

Publicar un comentario

0 Comentarios