Thisquietarmy en concert

 


Thisquietarmy en concert
Diumenge 4 d'octubre
19:00h
Entrada gratuïta

Konvent. (Cal Rosal)

Thisquietarmy és un projecte amb seu a Montreal actiu des de l'any 2005 (10 anys!) i influenciat per la música drone experimental, el shoegaze, l'industrial, el post-rock i el black/doom metal.
La seva discrografia comprèn uns 30 llançaments en més de 20 segells diferents d'arreu del món, incloent àlbums de llarga durada en discogràfiques com Denovali Records, Aurora Borealis, Consouling Sounds, Shelter Press, three:four Records i Alien8 Recordings.
Thisquietarmy també ha enregistrat col·laboracions amb Aidan Baker (Nadja), Scott Cortez (loveliescrushing), André Foisy (Locrian), Labirinto, Monarch, Noveller, Syndrome (Amenra), USA Out of Vietnam, Year Of No Light i Yellow6.
Amb un cos tan prolífic de treball amb més de 350 presentacions en viu en més de 30 països d'arreu del món, Thisquietarmy és un dels pioners de l'escena musical experimental que emergeix del Canadà.

Escolta el nou àlbum "Anthems for Catharsis" (Consouling sounds / 15 de maig, 2015): https://thisquietarmy.bandcamp.com/album/anthems-for-catharsis

Actuació drone d' "Anthems for Catharis" (Bèlgica / 15 de maig, 2015): https://www.youtube.com/watch?v=J4NgqFCU14I

Publicar un comentario

0 Comentarios