6è Festival Mirallsonor

Espai Jove La Palmera, Sala Zero , Groove Bar i Espai Jove Kesse

Els dies 11, 12 i 13 de juny torna a Tarragona per 6è any consecutiu, i ho fa amb una selecció acurada de la millor música d'autor independent, moltes novetats i artistes que trepitgen per primera vegada la ciutat.

Amb les actuacions de QU4RT PR1MERA, A SINGER OF SONGS, NICO ROIG, CORIOLÀ, ALDRIN Y COLLINS i la projecció del documental "This is the unfinished story of The Missing Leech".

>> PROGRAMACIÓ PER DIES >>

Dijous 11/06 THIS IS THE UNFINISHED STORY OF THE MISSING LEECH
Projecció del documental a l'Espai Jove Kesse 20h.

THIS IS THE UNFINISHED STORY OF THE MISSING LEECH

El cantautor punk Maurici Ribera, 'The Missing Leech', és un explorador de la música sempre camp a través pels camins menys concorreguts i viatjant pel costat més bèstia de la vida a la recerca de l'antifolk. Inspirat en les seves aventures i desventures, amb gires per tot el món i protagonitzant el documental independent 'This is the unfinished story of The Missing Leech (A film about something called antifolk)', dirigit per Vicenç Ferreres i l'equip de rodatge de Plans Films). No et perdis la projecció d'aquest documental que s'ha presentat al Festival In-Edit de Barcelona amb una excel.lent acollida.

Dijous 11/06 ALDRIN Y COLLINS
Concert presentació Groove Bar 22.00h. Entrada lliure

ALDRIN Y COLLINS

El secret més ben guardat de l’indie barceloní, Aldrin y Collins, està disposat a fer soroll amb el seu segon LP, “Volador Trueno”, un títol que amaga tota una declaració d’intencions. Una bona mostra rau en el seu hit de presentació: “Hiroo Onoda”,
“Volador Trueno” és la consolidació d’una banda inusual, construïda a foc lent després del seu primer disc, encara que amb més potència, un punt de ràbia i un so més madur. Un disc gravat als Wheel Sound Studios, nova referència brave coast.

Divendres 12/06 A SINGER OF SONGS + NICO ROIG
Espai Jove La Palmera 22h. 4/6€

A SINGER OF SONGS

Sota l'àlies de A Singer of Songs, el belga Lieven Scheerlinck utilitza la veu i la guitarra per interpretar una música dolça i penetrant. Un concert equivalent a una carícia al cor. Segur que sonen els temes de From hello to goodbye, el seu disc més recent, format per cançons que ballen entre el folk i el rock alternatiu americà. Cançons fetes des de casa per treure-les a passejar pel món; que parlen de la solitud, d'obrir la porta i atrevir-te a sortir. Històries melanconioses narrades amb molt talent, que val la pena escoltar perquè disparen directe al cor.

NICO ROIG

Nico Roig és un dels artistes emergents actuals de més projecció. El jove músic format a l'estranger té una carrera musical impressionant. Està involucrat en el directe d'infinitat de projectes reconeguts i de llarga trajectòria; entre ells Refree, Pau Vallvé, Maria Coma, Os Meus Shorts ..
El seu disc de debut "Tornada del genoma humà" va sorprendre a tothom. I el segon; "Les dones macabres", amb grans lletres, que parlen de temes universals; les relacions amoroses, l'obsessió per la imatge exterior, les ganes de felicitat, o el fet de sentir exclòs d'una situació en la qual; en realitat un no tenia ganes de participar. Un músic que té moltes coses a dir i en directe atrapa, no t'ho perdis!

Dissabte 12/06 QUART PRIMERA + CORIOLÀ
Sala Zero 22h. 10/12€

QUART PRIMERA
presentació oficial del disc "Neurones a la punta d'un iceberg" amb tota la banda en format quintet.

Pere Jou ha pujat les persianes de la seva personalitat, i a l'habitació de la música cantada en català hem descobert una nova estància, molt lluminosa. Pere Jou amb aquest disc s'ha trobat a si mateix, i això és una gran notícia per tots els que anem afamats d'autenticitat-Santi Balmes (Love of Lesbian)
Tant se val si vens de la més negre de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. Pere Jou s’ha atrevit a deixar oblidat a l’andana bona part de l’equipatge on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut. Vagons plens de passatgers que no saben ben be a on van, però que tenen ganes de somriure i de compartir i, si cal, de llençar les càrregues innecessàries per la finestra. A l’altra banda del vidre es percep un paisatge glaçat de cims esmolats i tons blaus encisadors, és la bellesa perversa d’un passat al que volem renunciar, de manera inconscient, segur que si, però en volem renunciar! Qu4rt Pr1mera es despullen fermament en cada una de les seves noves 10 cançons, lletres que mereixen d’una lectura acurada i melodies que t’atraparan encara que no ho vulguis. Els que van a dins del tren, ja fa dies que canten i ballen els nous himnes de Qu4rt Pr1mera, ho fan lleugers de roba i amb un somriure ample i sincer. En aquesta nova casa en moviment tu també hi pots pujar, pots venir despullat o amb una camisa de colors, però millor que deixis els grisos ben lluny i les neurones a la punta d’un iceberg.

CORIOLÀ

El grup comença la seva gira de festivals d'estiu a Tarragona, al 6è Festival mirallsonor. Obriran el concert de Quart Primera. Coriolà oferiran una proposta en directe que els ha portat a actuar en alguns dels festivals més prestigiosos del país; "Gent com tu i com jo amb una forma molt singular d'explicar històries quotidianes. Senzills i sofisticats, amb unes cançons sensibles que acaricien els sentits i bolcats a la feina poètic d'unes lletres dolços que a vegades sonen quotidianes i que sovint amaguen parts més amargues ". Coriolà tornen a Tarragona amb el seu disc" El Debut ", un disc eclèctic, ple d'energia i alegria, que parla de la mar, d'aeroports, de perfums d'orient, de mocadors que s'agiten amb el vent, de capes i espases, d'huracans i de ciutats llunyanes. Un disc de dotze cançons produït per Miqui Puig.

Publicar un comentario

0 Comentarios