BRAVE COAST | 8 anys SHE OWL (Itàlia) + OCELL VOLADOR + BRAVE COAST DJS // Electrovermut i Petits Tafaners



Programa al web: 8anys.bravecoast.net

Desde brave coast preparem el 8è aniversari "nous sons per els teus sentits" a Vilafranca del Penedès, població que ens ha acollit molt bé aquest darrer any; i no se'ns acut millor lloc per fer-ho que a l'Espai Muntanya de Sant Jaume amb un grup convidat; el duet italià She Owl, que estarà de gira per Catalunya en aquestes dates.

Meitat dona, meitat ocell, la veu de She Owl està en sintonia amb les criatures del bosc: lleugera i delicada com un caçador d'ombres en nits tenebroses, intensa i ferotge, com una mossegada a les orelles. Hipnotitza i té quelcom especial, com una mena de talent natural per les cançons i els estats d`ànim més místics.

La seva música sona delicada com el vent en els arbres, però també salvatge i evocadora; una barreja de tendresa i desesperació que encén les flames més psicodèliques. Les seves actuacions amb banda són de pell de gallina i estan destinades a ser una experiència tribal per compartir juntament amb el públic; on hi pot passar qualsevol cosa. L'últim projecte de la nostra protagonista; la vocalista i multi-instrumentista Jolanda Moletta (nascuda a Itàlia però oficialment adoptada per l'escena musical independent de la zona de l'Àrea de la Badia de San Francisco), She Owl va ser el seu aclamat disc de debut homònim, gravat a San Francisco amb la col.laboració dels músics Dave Mihaly (Jolie Holland, Ara Anderson), Mark Nelsen (Electric Shepherd), Atiba Starr (Blue Sky Black Death), i altres músics de l'escena local..

She Owl combina actuacions a duet i a banda completa. Les seves actuacions als EUA i Europa i les bones crítiques per el seu primer treball no s'han fet esperar; se'ls ha comparat amb Dead Can Dance per l'ús d'instruments no convencionals (autoarpa, kalimba, harmònium indi, tambors de marc..) i la profunda investigació musical, i també amb els My Brightest Diamond, Faun Fables, Bat for Lashes, PJ Harvey, Josephine Foster..

El programa el completaran les propostes de la casa Ocell Volador i brave coast djs, en els formats de petits tafaners i Electrovermut, respectivament.
Ocell Volador és un projecte que neix de la idea de fer un concert només amb una bateria. Ha fet diverses actuacions arreu del territori i algunes performances al carrer. En aquesta ocasió serà qui ens presentarà els tallers petits tafaners, deixant que siguin els nens els principals protagonistes del dia.
Per altra banda, el duet brave coast djs, és l'encarregat d'obrir l'Electrovermut; amb nou equip i sense prejudicis per posar-te alguns dels temes més mítics de la música alternativa i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres caracteritzen el seu original set que; desde el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat a diferents sales, clubs i festivals alternatius del país; com la Sala Zero (Tarragona), Sidecar (Bcn), La Mirona (Salt), Blau Club (Girona), eSound (Empordà), Casa de la bomba (Lleida), Festival In-Somni (Girona), etc.

Publicar un comentario

0 Comentarios