El Laberinto de Ariadna: Tertulia con David Yeste


David Yeste (Terrassa, 1969) és músic i escriptor, amb estudis d’humanitats, format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, amb Andreu Martín i Sebastià Alzamora. A banda de diversos premis de conte i relat ha estat guardonat amb el X Premi Ferran Canyameres de Novel·la amb l’obra Bots i Barrals (Baula, 2001), i el Ciutat d’Olot 2010, amb In nomine patria (La Galera, 2010). Ha col·laborat en les antologies Nómadas (Playa de Ákaba, 2013) i Nueva Carta sobre el comercio de los libros (Playa de Ákaba, 2014). Ha publicat, el febrer de 2014, el seu primer poemari, La maniobra de Heimlich (Playa de Ákaba). Coordina i gestiona diversos tallers de lectura i escriptura creativa en l’entorn de las Biblioteques Públiquess. Recentment ha estat guardonat amb el XV Premi de Poesía Ciutat de Sant Andreu de la Barca.

Enrique Clarós (Sabadell, 1959) va estudiar Farmàcia, Administració d’Empreses i Màrketing. Ha dedicat més de 20 anys a la direcció de negocis de distribució i ara és empresari, mentor i assesor de projectes d’innovació per a el comerç, activitat que compagina amb la de professor en diverses escoles de negoci i l’escriptura de poesia i narrativa. Ha publicat diversos assajos, artícles acadèmics i plaquettes i recentment ha col·laborat en Nueva Carta sobre el comercio de los libros (Playa de Ákaba, 2014)
Ha escrito dos poemaris: Creo en la noche (Editorial Playa de Ákaba 2014) i Reverso de la sombra.


Óscar Solana López (Barcelona, 1974), és llicenciat en Teoría Literària i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona. Guitarrista ocasional amb la banda de tota la seva vida, CRAAB, i escriptor cíclic, ondulatori: «Sigo confiando en que algún día la cosa se aplanará hasta el simple vector unidireccional». Guarda al calaix centenars de pàgines: relats, novel·les, inclús alguns versos, que fan l’esborrany, la memòria de l’aprenenatge d’un aspirant a escriptor. Ha participat en els volums col·lectius «Nómadas»(2013) i «Nueva carta sobre el comercio de libros» (2014), ambdós publicats per Playa de Ákaba. En aquesta mateixa editorial, dins la col·lecció Arnie (Digital), ha publicat el llibre de relats «Monomanía de los bordes» (2014).

Ben cordialment,

Publicar un comentario

0 Comentarios