Grec Festival de Barcelona. De l’1 al 31 de juliol de 2013

Arrenca el Grec 2013 carregat d’espectacles de teatre, dansa, circ i música
Grec 2013 Festival de Barcelona. De l’1 al 31 de juliol

Obertura i inauguració
El 30 de juny, a l’Avinguda Maria Cristina, el Grec 2013 arrencarà amb una gran festa a càrrec d’Els Catarres, Comediants i Lax’n Busto.
La inauguració oficial serà l’1 de juliol, al Teatre Grec, amb Opus, un espectacle de circ de la companyia australiana Circa.

Un tast del Grec
Els dies 6 i 7 de juliol, al Teatre Grec, Mudit Grau i Ramón Giménez exploraran el món dels sentiments a través de la dansa i a ritme de hip-hop, flamenc i altres sons a L’ADN de l’ànima.
El 6 de juny començarà el primer itinerari de Cal·ligrames en moviment, un espectacle itinerant que recorrerà diversos espais de creació de la ciutat.
Dins la programació musical, el 3 de juliol gaudirem del grup menorquí Ja t’ho diré al concert Mos tornam a trobar.
Del 2 al 13 de juliol, tastarem, al Teatre Romea, El veneno del teatro, amb Daniel Freire i Miguel Ángel Solà dirigits per Mario Gas.
Del 2 al 4 de juliol, el Mercat de les Flors acollirà una experiència teatral insòlita a càrrec de la companyia japonesa Seinendan: Les tres germanes, versió androide, una projecció de Txèkhov cap al futur.
Al Poliorama, del 2 al 31 de juliol, Paco Mir dirigirà La banqueta; i del 3 al 28 de juliol riurem amb Tots fem comèdia, de Joaquim Oristrell.
Ingmar Bergman arribarà, del 3 al 28 de juliol, a la Sala Muntaner, de la mà de Magda Puyo, que dirigirà Alma i Elisabeth (Persona, de Bergman), un muntatge que parteix de l’obra del cineasta suec.
Flames a la fosca, que es podrà veure del 4 al 6 de juliol, al Mercat de les Flors, reviurà la relació entre Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Porcel en el centenari dels seus naixements.
Del 4 al 7 de juliol, Albert Camus també passarà pel Teatre Lliure amb L’accident.
Del 4 al 28 de juliol, a la Sala Beckett, la peça George Kaplan de Frédéric Sonntag dirigida per Toni Casares ens mostrarà com les ficcions que consumim influeixen en la manera com pensem.
Mentrestant, del 5 al 28 de juliol, al Refugi 307, podrem gaudir de les visites teatralitzades Subterrànies, sobreviure entre bombes.
I del 5 al 7 de juliol, al Teatre Lliure, veurem un dels espectacles de gran format del Grec 2013: Tragèdies romanes, tres tragèdies de Shakespeare en un muntatge innovador amb un ritme i una realització gairebé televisives.
Més informació a: Grec Festival de Barcelona
Programació d’espectacles familiars: Minigrec

Biblioteques de Barcelona

Publicar un comentario

0 Comentarios