Proposta de L'antic Forn de Vallcarca

NOISH
Óscar Martín, també actiu sota el pseudònim noish ~, és un artista sonor electrònic establert des de ja fa un temps a Barcelona. Ferm defensor de l’esperit del programari lliure, desenvolupa les seves pròpies eines per a la síntesi i el processament del so, amb les que dispara ràfegues sonores generades per processos algorísmics i caòtics. El seu treballs han estat publicats a Free Programari Sèries, Uzusounds, Drone Records i Tecnonucleo, entre d’altres segells, i han estat presentats en directe al llarg d’Europa i Llatinoamèrica. Martín també està darrere de la plataforma de streaming MetaminaFNR i és editor de Ursonate, una publicació dedicada a l’escena ibérica de música i so experimental.

http://noconventions.mobi/noish/

LUCÍA EGAÑA
Treballa com artista independent. En el seu treball son constants les produccions colabortives que problematitzen la construcció d’imaginaris socials en la cultura popular. Ha col•laborat amb diversos col•lectius centrats en temes de gènere, comunicació independent i marginalitat en l’elaboració dels seus projectes (presò, grafiters, dones immigrants i pospornografia)

 http://www.lucysombra.org/

PONZOÑA
Presenta la seva més extrema marea de soroll cruixent i relliscós perquè rodin altaveus

http://www.myspace.com/ponzonia

DANIEL del RIO
ungrund generated-audio és l’etiqueta escollida per en Dani pel seu soroll sense fonament tal com li agrada definir la seva proposta

http://www.myspace.com/cimaural

Publicar un comentario

0 Comentarios